Grupa građana ”1 od 5 miliona – Beogradski front” zahteva hitnu reakciju policije zbog napada SNS aktivista na naše simpatizere, aktiviste i kandidata za gradonačelnika grada Beograda Dušana Teodosijevića.

Danas je ministar unutrašnje i spoljne trgovine, Tomislav Momirović, došao na otvaranje sajma hortikulture u Grockoj, koristeći ovaj događaj za funkcionersku kampanju. U isto vreme, naši kandidati, aktivisti i kandidat za gradonačelnika razgovarali su sa građanima i simpatizerima.

Ispred opštine Grocka, Dušan Teodosijević je hteo da da izjavu za medije, ali ga je u tome sprečilo Momirevićevo obezbeđenje. Verbalno i agresivno su napali Dušana Teodosijevića, kao i ljude koji su stajali oko njega.

Smatramo da je ovo nedopustivo i zahtevamo od nadležnih organa hitnu reakciju!

Kako je moguće da kandidat za gradonačelnika bude napadnut zato što je hteo da da izjavu ispred opštine Grocka?

Podsećamo Srpsku naprednu stranku da opština Grocka nije i ne može da bude ničije vlasništvo i da jednako pravo da daju izjave ispred opštine imaju i naš kandidat za gradonačelnika Dušan Teodosijević i ministar Momirović.

Znamo da smetamo SNS-u i svesni smo toga jer naš rejting svakim danom raste i zato pozivamo opozicione stranke da se solidarišu i osude incident.

GG “1 od 5 miliona – Beogradski front”