Grupa građana ”1 od 5 miliona – Beogradski front” oseća potrebu i moranje da se oglasi povodom javnog poziva Dragana Đilasa da sve opozicione stranke povuku svoje liste.

Ovim povodom naglašavamo da ne odbacujemo mogućnost da to učinimo i da svakako nećemo ostati jedina opoziciona lista koja učestvuje na izborima, ali od Vas, gospodine Đilas, očekujemo da nam javno saopštite plan šta se čini u toku i posle bojkota.

Naime, 2020. godine ste pozivali na bojkot i svi smo svesni činjenice šta se tada desilo, te sada, kako ste već sve javno pozvali da povuku liste, valjda bi bio red da nam javno saopštite planove, šta u toku i posle bojkota, koji su konkretni koraci i šta ćemo činiti. Takođe, kada javno pozivate na bojkot i povlačenje lista, možete da saopštite kakvi su rezultati prethodnog bojkota i da li su doveli do rušenja režima, kako ste već to najavljivali.

Isto tako, moramo da vas podsetimo da smo do sada nekoliko puta, što javno, što putem privatnih kontakata, pozivali sve opozicione liste na dogovor oko nastupa na izborima i oko svih bitnih pitanja vezano za izbore, te isto tako mislimo da bi bio red da nas, sve opozicione liste, pozovete na sastanak kako bismo se dogovorili oko svih bitnih pitanja, uključujući i pitanje bojkota i povlačenje lista.

Ne želeći ništa da pričamo unapred, očekujemo vaš poziv u najkraćem.

GG “1 od 5 miliona – Beogradski front”